Nick Hannes

13Jan/170

Christmas trees

De Standaard published my series of Christmas trees, carelessly dumped in the streets of Antwerp. I made these photographs years ago, but forgot about them. They finally got published now.20170107-DS-022-DN-022-OOGG

LAST CHRISTMAS
Sommige hebben zichtbaar alles gegeven. Andere hadden gerust nog een eind door gekund, geen bruine naald te zien. Maar we vinden het weer welletjes geweest. De dagen lengen, Driekoningen is gepasseerd, de vakantie zo goed als. Lichtjes en slingers mogen de kast weer in. De boom kan naar de brandstapel, zoals er dit weekend her en der in Vlaanderen weer één wordt aangestoken, fijn stof of niet. Of hij belandt op de stoep, wachtend op de mannen van de groendienst. Een enkeling mag met geheven hoofd vertrekken. Maar de meesten gaan tegen de vlakte, virtueel gekapt. Van hero bij kamertemperatuur tot zero in de vrieskou. Hoe ging dat nummer van George Michael ook alweer?
(Text by Jan Desloover)

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

Spam Protection by WP-SpamFree

Security Code:

Trackbacks are disabled.